maandag 26 oktober 2009

Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Nu vrijdag, op 30/10, wordt de knuffeldag georganiseerd. Onder het motto 'Vlaanderen knuffelt' is het de bedoeling dat u vrienden, familie, kennissen, leveranciers en klanten eens 'goed vastpakt'.


Verschiet u dus niet als u door verre kennissen of zelfs wildvreemden wordt vastgepakt. Voor één keer is dat blijkbaar niet ongepast.


De reden van dit initiatief is niet helemaal duidelijk. Ook is niet duidelijk van wie deze actie uitgaat.


Deze info stelt u in staat om enthousiaste collega's die al van ver met open armen komen afgelopen, te tijdig ontwijken. Als er toch eentje is die u te pakken krijgt, ga de niet direct op de vuist of loop niet direct richting vertrouwenspersoon... Sportief verliezen is een kunst. Kortom, gewapend met deze info moet u de dag door kunnen komen. Mijn burgerplicht is bij deze vervuld.



dinsdag 13 oktober 2009

'J'en ai marre'



Ben ik nu de enige die die indruk heeft, of is de verkeersellende de laatste weken echt veel groter dan anders?



Gisterenochtend 2u 25min gereden over 36 km. Na 6u vertrekken is file tussen Aalst en Vilvoorde. Voor 19 u naar huis? File van Sint Stevens Woluwe tot Wemmel.



Het openbaar vervoer is geen optie als je van Aalst naar Brussel naar Herent naar Leuven naar Gent naar Aalst moet.



Ik verhoud me tegenwoordig tot de Brusselse ring als Elio Di Rupo tot parvenus: J'en ai marre. Jammer dat ik het zelf niet zo charmant kan uitroepen.




Pfff.

rechtzetting: wél een beauty


Onlangs onder mijn voeten gekregen van Wendy, onze stagiaire. Ze vond dat de blogpost over beauties en nerds niet meer op ging: sinds zij er is, is er een zeer duidelijk vertegenwoordiging van de beauties in Adforum, zo legde zo ons uit. Wij bevestigeen gedwee.


Aangezien 'a thing of beauty, a joy forever' is, zie ik het als mijn morele plicht dit thing of beauty met u te delen.

vrijdag 2 oktober 2009

Geen paniek

Naar aanleiding van de vraag of Adforum op de fles is omdat er al een tijdje niets meer op de blog staat, snel een berichtje. Eerst en vooral, Adforum is helemaal niet 'op de fles'. Het is net een zeer drukke periode waarin we aan een aantal projecten tegelijkertijd werken, de VOV-beurs voorbereiden en offertes schrijven. Leven is kiezen, natuurlijk en daarom de vorige weken geen berichtjes. Maar ik maak het goed!